Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cezar Armeanu, „detasat" la Oslo

ro

24 Oct, 2009 02:11 5022 Marime text
În Monitorul Oficial nr. 714 din 22 octombrie anul curent a fost publicată Decizia nr. 741, semnată de premierului Emil Boc, privind constatarea suspendării de drept a raportului de serviciu al lui Cezar Manole Armeanu, inspector guvernamental.

Demersul premierului a avut la bază adresa nr. 2.687 din 15 octombrie anul curent, transmisă de Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri. În document se specifică faptul că Cezar Armeanu a avut parte de o promovare peste hotare. Concret, începând cu acea dată, Cezar Manole Armeanu a fost numit ministru consilier în cadrul Biroului de promovare comercial-economic de la Oslo.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pit 20 Nov, 2009 08:17 Un nemernic ....Promovat. Un utecist de doi lei si un spion strain infiltrat! Norvegienii si toti europenii il vor mirosi repede pe acest cameleon. RUSINE DOMNULE BOC! POLITICA EXTERNA RO. NU SE DEZICE. POLITRUCI SI VECHI SECURISTI CATARATI PE PILE IN AMBASADE SI CONSULATE! ORI POATE NU STIATI DE ACEST MIC CIMPANZEU POLITIC CARE A BALANSAT PERMANENT INTRE PUR/PC (VOICULESCU) SI PSD ??? ESTE CLAR CA SUNT SCAMATORII TRANS-PARTINICE.