Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Videanu PSD "Hotul striga hotii'

ro

08 Dec, 2009 20:40 560 Marime text

 

Adriean Videanu a spus că PSD nu cunoaşte legea atunci când vorbeşte de ştergerea imaginilor înregistrate la secţiile speciale. Videanu i-a transmis lui Mircea Geoană că nu i-ar strica puţină demnitate.

"Am văzut în aceste zile că PSD e un partid agitat, cu oameni politici disperaţi, într-adevăr au o problemă internă. Domnul ministru Blaga de când e suspendat nu a avut nicio discuţie cu nicun prefect. Singura modalitate de a vorbi cu prefecţii este sistemul video conferinţelor, care poate fi verificat, pentru că sunt publice. Este exclusă o astfel de modalitate", a spus Adriean Videanu.

Despre acuzaţia potrivit căreia prefecţii au primit ordin să şteargă înregistrările de la secţiile speciale, Videanu a replicat că " Odată ce au fost predate dischetele cu înregistrările de la secţiile speciale la BEJ-uri trebuie să se şteargă aceste imagini din calculatoare care au constituit suportul acestor imagini. Oamenii ăştia nici măcar nu citesc legea".

Adriean Videanu spune că nu înţelege acţiunile PSD-ului, dar este de părere că " PSD arată ca un partid disperat, fără coerenţă în acţiunile politice".

"Lui Dragnea i se potriveşte proverbul "Hoţul strgă hoţii!", a declarat Videanu care a îndemnat pe juranalişti să meargă la Teleorman sau la Balaci pentru a vedea situaţia creată de PSD acolo.

"Imaginile înregistrate la secţiile speciale sunt la BEJ-uri, oamenii aceştia nici nu citesc legea, nu cunosc procedurile", a spus Videanu relatează realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii