Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Basescu sustine o declaratie de presa

ro

25 Nov, 2009 22:26 564 Marime text

 

Traian Băsescu susţine la această oră o declaraţie de presă . În discurs preşedintele se referă la următoarele probleme

 Mă îngrijorează că toate aceste decizii se iau în lipsa primului-ministru al acestei alianţe. De ce este ţinut în afara probelemlor importante? Ce fel de independenţă va fi a primului-ministru faţă de cei care iau deciziile? Se pare că va fi absolut independent de orice decizie.

 Aş constata că se confirmă ideea că Alianţa a căutat o soluţie în care totul este decis de alţii şi nu de primul-ministru.

 Domnul Johannis încă nu a realizat în ce se bagă, pe moguli îi văd ca nişte rechini care se învârt în jurul datei de 6. Le dau o veste foarte proastă. ziua de 6 nu le va aduce bucurii. Eu voi continua să apăr interesele românilor.

 La domnul Voiculescu, s-a discutat strategia politică, la domnul Patriciu, s-a discutat strategia economică şi la domnul Vîntu, privatizări.

Putem să ne punem câteva întrebări. Credeţi că a discutat cineva cum să îi scoate pe români din criză sau cum să profite ei de criză? Este cinstit, este corect ca oameni politici importanţi să fie convocaţi la sediile firmelor mogulilor? Toate aceste întâlniri pentru a se discuta lucruri extrem de importante pentru ţară, relatează realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii