Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţişti

ro

03 Oct, 2011 15:47 847 Marime text

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de reţinere doi bărbaţi suspectaţi de participarea la comiterea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie asupra unei familii, în cursul serii precedente într-un imobil din municipiul Constanţa.

La data de 2 octombrie a.c., ora 19.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr de 23 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că, trei persoane necunoscute au intrat peste el în apartamentul unde locuieşte cu chirie, situat pe strada Soveja, prin uşa lăsată deschisă şi i-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe el şi pe un prieten aflat în vizită, ameninţându-i şi cerându-le banii.

Reclamantul a precizat că suspecţii au răscolit dulapurile şi sertarele din locuinţă, în căutarea de bani sau valori, apoi au încercat să ia un televizor LCD şi un sistem auto, dar au renunţat şi au încercat sa fugă.

Patrula de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului a reţinut pe casa scării doi suspecţi. La controlul corporal, asupra unuia din ei a fost găsit un cuţit cu lama de aproximativ 30 cm.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoanele identificate se numesc B. Gabriel, de 30 de ani, şi R. Sunai, de 31 de ani, ambii din Constanţa,

Pe parcursul cercetărilor, pe baza probatoriului administrat în cauză până la acest moment, poliţiştii au luat faţă de suspecţi măsura reţinerii pe bază de ordonanţă a suspecţilor, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de a sesiza instanţa de judecată în vederea luării măsurii de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi a participanţilor şi gradul lor de implicare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii