Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate de Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Fer Auto Cleaning

ro

19 Jul, 2021 14:23 1178 Marime text
  • Cadîr Sunai devine unic asociat al Societăţii, deţinând 100% capital social al acesteia şi din participarea la beneficii şi pierderi.

Asociaţii Societăţii Fer Auto Cleaning - S.R.L., Rompescador S.R.L. şi Cadîr Sunai, deţinând împreună 100% capital social al Societăţii, întruniţi în Adunarea Generală a Asociaţilor, în data de 03.03.2021, renunţând în unanimitate la formalităţile prevăzute de Legea nr. 31/1990, republicată, a societăţilor, şi de Actul constitutiv al Societăţii cu privire la convocare, am hotărât, în unanimitate, următoarele:
 
Articolul 1
Retragerea asociatului Rompescador - S.R.L. din cadrul Societăţii şi cedarea părţilor sociale deţinute de acesta către asociatul Cadîr Sunai.
 
Se aprobă retragerea Societăţii Rompescador - S.R.L. din calitatea de asociat deţinută în cadrul Societăţii.
 
Astfel, asociatul retras, Rompescador - S.R.L., cedează asociatului Cadîr Sunai toate cele 22.560 de părţi sociale deţinute în capitalul social al Societăţii, la valoarea nominală a părţilor sociale, de 10 lei pentru fiecare parte socială, însumând 225.600 lei, conform contractului de cesiune de părţi sociale încheiat între părţi.
 
Ca urmare a modificărilor de mai sus, noua structură a capitalului social al Societăţii va fi următoarea: Cadîr Sunai devine unic asociat al Societăţii, deţinând 100% capital social al acesteia şi din participarea la beneficii şi pierderi.
 
Capitalul social al Fer Auto Cleaning - S.R.L. este de 225.700 lei, împărţit în 22.570 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, compus din 610 lei depuşi în numerar plus 225.090 lei aport în natură, subscris şi integral vărsat de către asociatul unic, reprezentând 100% capital social şi participarea la beneficii şi pierderi.
 
Bunul mobil ce face obiectul a sortului în natură, conform raportului de evaluare întocmit de evaluatorul Prosim Eval - S.R.L., prin evaluatorul autorizat Pescu Mihai, este un autoturism Audi A6 Avant.
 
Articolul 2
 
Se aprobă modificarea actului constitutiv al Societăţii şi înlocuirea sa cu forma actualizată, pentru a reflecta modificările de mai sus, în conformitate cu prevederile prezentei hotărâri și cu prevederile legale în vigoare.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii