Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:22 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al Vămii Constanţa, Sunai Cadâr, cooptat în Antreprenor Management SRL

ro

29 Aug, 2016 00:00 3286 Marime text
 

În cadrul Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Antreprenor Management SRL din 26 mai au fost operate mai multe modificări în acţionariat.
 
La adunare au participat asociaţii Suliman Gesur, Nurla Deniz şi Eugenia Gheorghe şi viitori asociaţi cu Cadâr Sunai şi Ali Aidin. S-a hotărât în unanimitate cooptarea lui Cadîr Sunai şi a lui Ali Aidin în calitate de viitori asociaţi, majorarea capitalului social al firmei şi modificarea actului constitutiv al societăţii.
 
Cei trei asociaţi i-au cooptat în societatea Antreprenor Management SRL pe Cadâr Sunai şi Ali Aidin. De asemenea, a fost aprobată majorarea capitalului social, prin cooptarea asociaţilor Cadîr Sunai şi Ali Aidin, cu 300 de lei. Aşadar, de la a 2.500 de lei, capitalul social a ajuns la valoarea de 2.800 de lei.
 
După majorarea capitalului social, format din 280 de părţi sociale, în valoare de 2.800 de lei, acesta este împărţit astfel: Cadâr Sunai - 30 de lei (trei părţi sociale), Ali Aidin - 30 de lei (trei părţi sociale), Nurla Deniz - 840 de lei (84 de părţi sociale), Eugenia Gheorghe - 1.400 de lei (140 de părţi sociale), Suliman Gesur - 500 lei (50 de părţi sociale). Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor SC Antreprenor Management SRL a fost publicată în Monitorul Oficial din 18 august.

Despre Antreprenor Management SRL

Antreprenor Management SRL funcţionează din 2003 în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Firma are ca domeniu de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară. Capitalul social integral vărsat al firmei este de 2.800 de lei. Conform datelor Registrului Comerţului, Nurla Deniz este administratorul firmei. Antrepenor Management SRL a declarat la sfârşitul anului 2015 o cifră de afaceri de 184.000 de lei şi un profit net de zero lei. Conform vrăjitorul.eu, firma a avut trei salariaţi şi datorii de 4.879.512 lei.

Alte afaceri

Sunai Cadâr, născut pe 21.07.1967, în Medgidia, mai este asociat în firma Fer Auto Cleaning SRL, în funcţiune. Reamintim că Sunai Cadâr, fost şef al Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, a fost implicat în dosarul privind importurile nelegale „Portul“, alături de aproximativ 40 de persoane. Acesta a fost trimis în judecată pentru presupusa săvârşire a infracţiunii de iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup. Acesta controla activităţile de import-export din cadrul DRAOV Constanţa, prin perceperea unor sume pentru procesarea vamală a mărfurilor, indiferent dacă erau introduse licit sau ilicit. El a fost arestat, dar eliberat în 2011, neavând voie să părăsească ţara.
 
Ali Aidin, născut pe 15.08.1967, în Constanţa, mai este asociat în patru firme, respectiv Depodent SRL (în funcţiune), Depoville SRL (în funcţiune), Fruitville Group SRL (în funcţiune; fuziune prin absorbţie) şi Ștefi Stil Invest SRL (lichidare, întrerupere temporară de activitate, radiată). Suliman Gesur s-a născut pe 30.04.1986, în Medgidia, şi este asociat doar în această firmă. Eugenia Gheorghe, născută pe 29.02.1948, în comuna Bucium-Poieni din judeţul Alba, este asociată doar în Antreprenor Management SRL.                                                                                     
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii