Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Si mamele se pregatesc de protest

ro

16 May, 2010 16:52 1680 Marime text

Revoltate că guvernul va reduce cu 25 % indemnizaţia pentru creşterea copilului, ele îşi vor striga mâine supărarea la Ministerul Muncii. Ele vor veni la protest cu bebeluşi în cărucioare, pamperşi şi banderole negre, în semn de doliu pentru "înmormântarea" pe care o pregătesc guvernanţii. Intenţia executivului a stârnit revoltă inclusiv în interiorul partidului de guvernare. Organizaţia de femei a PDL critică intenţia lui Emil Boc de a reduce veniturile mamelor.Femeile cer Guvernului să nu se atingă de indemnizaţia de creştere a copilului, care în prezent reprezintă 85% din veniturile realizate în ultimele 12 luni. Mamele din Braşov, de exemplu, s-au pregătit de protest de mai bine de o săptămână: nu mai aruncă scutecele folosite.

La protestul mamelor de mâine vor participa câteva sute de persoane. Vor veni în faţa Ministerului Muncii inclusiv tătici care le susţin cauza.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 16 May, 2010 18:00 ”mamele ”cu bebelusi sunt cele care TRAIESC DE PE URMA COPIILOR nu alte categorii de parinți.”Mămicilor” !!! este CRIZA ECONOMICA si ne-am saturat sa ni se arunce in carca ce faceți voi . Adica ,VOI sunteți ”MAMICILE” CARE TRAIESC PE SPINAREA COPIILOR ,nu cei care au o alocație de doi lei. Sa va fie RUȘINE !!!