Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident într-o familie din Argeș Bărbat acuzat de tâlhărie și agresiune împotriva propriei mame

ro

22 Oct, 2023 13:44 784 Marime text
foto: pexels În seara zilei de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat din localitatea Moșoaia ar fi sustras, prin amenințarea cu un cuțit, un lănțișor din metal prețios, mamei sale.

Potrivit IPJ Argeș, la fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, care l-au depistat pe cel în cauză, bărbat de 49 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, stabilind că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, tâlhărie calificată și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi amenințat-o cu un cuțit pe mama sa, împrejurare în care i-a sustras un lănțișor din aur de aproximativ 30 de grame, iar ulterior ar fi agresat-o pe aceasta și ar fi distrus un obiect de mobilier din locuință. 

Pe parcursul cercetărilor desfășurate de polițiști, bijuteria a fost recuperată și restituită persoanei vătămate, a mai punctat sursa citată.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 20 spre 21 octombrie, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de 21 octombrie, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Citește și:

Agresată fizic de concubin. Cazul unei femei care s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii