Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, de Ziua Femeii- „Femeile contribuie la clădirea unei societăți sănătoase, bazate pe valori solide“

ro

08 Mar, 2023 11:30 1158 Marime text
foto: facebook/ Mihai Lupu Ziua Femeii, marcată în toată lumea pe 8 martie, serbează curajul și puterea celor care au jucat un rol extraordinar în societate, dar le celebrează și pe femeile din viața fiecăruia dintre noi, de la iubite, la mame, colege și prietene.

Cu această ocazie, președintele CJC, Mihai Lupu a transmis un mesaj pe pagina de socializare. 

Femeile reușesc să inspire și să modeleze generații și își aduc contribuția extraordinară în toate domeniile: de la educație și sport, până la afaceri și cercetare. , se arată în conținutul mesajului transmis de Mihai Lupu. 


Iată mesajul transmis de președintele CJC, Mihai Lupu:

Femeile ne demonstrează, zi de zi, că indiferent în ce domeniu sau cauză se implică, dau tot ceea ce au mai bun, o fac cu tot sufletul și toată energia.

Femeile reușesc să inspire și să modeleze generații și își aduc contribuția extraordinară în toate domeniile: de la educație și sport, până la afaceri și cercetare. Femeile contribuie la clădirea unei societăți sănătoase, bazate pe valori solide.

Primiți, stimate doamne și domnișoare, cele mai frumoase gânduri, respectul și gratitudinea mea, pentru tot ceea ce faceți. Să vă bucurați din plin de această zi specială!

La mulți ani!
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii