Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvern Scutirea de la plata contribuţiilor sociale pentru concediile medicale în cazul unor categorii de pacienți

ro

04 Apr, 2024 15:03 437 Marime text







 
  • Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, scutirea de la plata contribuţiilor sociale pentru concediile medicale în cazul gravidelor, mamelor cu copii bolnavi, al pacienţilor cu afecţiuni oncologice şi pentru cazurile de urgenţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.
 Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, scutirea de la plata contribuţiilor sociale pentru concediile medicale în cazul gravidelor, mamelor cu copii bolnavi, al pacienţilor cu afecţiuni oncologice şi pentru cazurile de urgenţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin,  potrivit Agerpres.  .
 
 

„Guvernul a inclus azi, prin ordonanţă de urgenţă, şi o măsură socială de ordin medical, de asemenea mult aşteptată, şi anume scutirea de la plata contribuţiei sociale pentru indemnizaţiile de concediu medical în cazul gravidelor, al mamelor cu copii bolnavi, al pacienţilor cu afecţiuni oncologice şi pentru cazurile de urgenţă", a precizat Mihai Constantin, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, la finalul şedinţei Executivului.


El a precizat că măsura se aplică şi în cazul concediilor postnatale. 

Citește și
Caravane medicale dotate cu echipamente, în comunități rurale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii