Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se strange latul pentru Crin Antonescu?

ro

04 Dec, 2009 20:10 1055 Marime text

Pana ieri, "cartea Geoana" parea a fi una castigatoare, pentru ca niciodata in Romania post-revolutionara nu a avut loc o astfel de coalizare a fortelor politice si mediatice impotriva unui singur om, iar in aceste conditii, teoretic nu poti pierde daca urci in trenul majoritatii.

Dl Geoana insa, a dovedit ca poate pierde alegerile de unul singur si pe cale de consecinta, de a il transforma - prematur zic eu - in istorie si pe dl Antonescu.

Si ajungem astfel la declaratia de astazi a presedintelui PNL, care a tinut sa isi afirme pentru ultima oara in aceasta campanie sprijinul pentru candidatul PSD.

Am urmarit interventia domnului Antonescu, si cred ca a fost una dintre cele mai inconsistente de pana acum: fad, fara nerv, mi s-a parut ca nu ii face placere sa spuna ceea a spus, ca se simte stanjenit si jenat - a dat impresia ca incepe sa isi dea seama ca a mizat pe o carte proasta.

Pentru omul politic Crin Antonescu, latul incepe sa se stranga, iar singurul care il mai poate salva este Mircea Geoana si eventual, masinaria de partid a PSD, relateaza Hotnews.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 04 Dec, 2009 22:01 Cred ca este timpul PD-L-ului sa aiba o GUVERNARE serioasa si linistita cu PSD. PNL-ul trebuie sa-si schimbe atitudinea perfida, mincinoasa si extrem de CORUPTA intr-una civilizata,corecta in favoarea tuturor nu numai a unor AFACERISTI LACOMI SI IMPERTINENTI. Aceasta schimbare presupune ELIMINAREA acelora care sunt CORUPTI.
  • Razvan 04 Dec, 2009 21:13 Am votat cu Crin Antonescu dar regret enorm .Mocirla in care a intrat dupa primu tur il descalifica total si ca om politic si ca presedinte de partid si ca om in general.Rusine Crin Antonescu!!! Esti deplorabil!!!