Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scantei la sediul PSD intre liderii partidului si protestatari

ro

30 Sep, 2009 16:52 902 Marime text

Protestele organizate de sindicalişti împotriva legii salarizării unice în faţa sediilor partidelor de guvernământ îi lasă reci pe social-democraţi. Reprezentanţii PSD le-au spus răspicat protestatarilor că mai bine ar merge doar la sediul PDL să picheteze pentru că ei oricum nu mai sunt la guvernare.

"De ce aţi venit să protestaţi aici, că oricum ieşim de guvernare", le-a comunicat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor.

Bogdan Niculescu Duvăz a incercat să comunice cu protestatarii şi la scurt timp la faţa locului şi-a făcut apariţia şi Mircea Geoană care a pozat în apărătorul problemelor oamenilor. Reacţia liderului PSD a stârnit furia şi huiduielile protestatarilor şi au acuzat PSD că sunt încă în cârdăşie cu PD

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 30 Sep, 2009 15:03 Protestatarii "revoltati" sunt complet inconstientii,ca ROMANIA se afla in criza economica care presupune luarea unor masuri diferite de cele existente pana acum in viata socio-economica. N-ar fi exclus ca acesti "protestatari "sa fie platiti de cineva care are ganduri ascunse fata de adevaratele nevoi ale ROMANIEI,chiar prin inversunarea cu care se opun de a intelege ca exista in realitate o CRIZA ECONOMICA,care trebuie diminuata nu accentuata de toata populatia ROMANIEI,INDIFERENT DIN CE NIVEL AL SOCIETATII ESTE.