Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Tânăr surprins de poliție, făcând graffiti pe un perete al clădirii fostului Teatru de vară (FOTO)

ro

14 Jun, 2024 13:51 816 Marime text
Graffiti – arta care urâțește clădirile din Constanța

Polițiștii locali au intensificat acțiunile pentru depistarea și sancționarea celor care acoperă cu desene, semnături, texte sau alte înscrisuri pe construcții, indicatoare rutiere, mobilier urban, ziduri, stâlpi.

Ieri, un tânăr din municipiul Constanța a fost surprins de către polițiștii locali în timp ce efectua desene tip graffiti pe un perete al clădirii fostului Teatru de vară Constanța, din parcul Arheologic, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 


Tânărul avea asupra sa două tuburi de spray de culoare roșie și neagră. Acesta a fost condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța de unde a fost sancționat conform Legii 61/1991.

Totodată, au fost dispuse măsuri complementare de confiscare a bunurilor folosite la săvârșirea contravenției și aducerea peretelui la starea inițială prin ștergerea desenelor în termenul legal de 72 de ore.

Activități similare se vor derula în continuare, în scopul menținerii unui climat public civilizat și în siguranță.

Reamintim, faptul că scrierea sau desenarea fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună în locuri publice este interzisă și reprezintă o faptă antisocială care se sancționează conform actelor normative în vigoare.

Facem apel la constănțeni și îi îndemnăm să continue să ne semnaleze orice fapte care contravin normelor legale în vigoare, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro<mailto:politia.locala@primaria-constanta.ro>. Doar prin acțiune și colaborare comună putem contribui la menținerea unui oraș frumos și sigur!- a mai punctat sursa citată. 


foto: Primăria ConstanțaCitește și:


Acte de vandalism în Constanța! Făptașii, doi tineri, identificați de polițiști (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii