Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, pe locul 4 în topul celor mai sexy politicieni

ro

06 Aug, 2011 11:57 812 Marime text

Site-ul http://www.9am.ro/ a întocmit un top al celor mai sexy politicieni.

Locul 5 - Mircea Geoană

Cine ar putea sa uite vreodata secventa in care Mircea Geoana sarea in sus de bucurie, la alegerile din 2009, crezand ca a fost ales presedinte? - acela a fost intr-adevar un moment destul de penibil in cariera politicianului - si probabil a marcat caderea sa definitiva.

Cu toate astea, nu putem sa nu remarcat ca Mircea Geoana este totusi un barbat destul de atragator si foarte elegant.

Locul 4 - Radu Mazăre

Nu putea lipsi din topul nostru primarul Constantei, Radu Mazare - insa il includem pe un loc ceva mai codas pentru ca frumusetea lui sta mai mult in lauda de sine decat in fapte reale .

Cu toate astea, recunoastem intr-o anumita masura ca Radu Mazare are un charm aparte, caruia nu iti este prea usor sa ii rezisti.

Imbracat in uniforma de nazist, costumat in Johnny Depp, imitandu-l pe Che Guevara - Mazare este probabil cea mai colorata figura politica la ora actuala.

Locul 3 - Tudor Chiuariu

Avocat, profesor si deputat - asa se recomanda Tudor Chiuariu - fost ministru al Justitiei in Guvernul Tariceanu.

Dupa demisia de la sfarsitul lui 2007, Chiuariu a spus un amenintator "I'll be back", insa nu s-a tinut de promisiune, ci s-a pierdut prin multimea politica.

La varsta de 35 de ani, Chiariu a avut o evolutie destul de inpresionanta pe scena politica romaneasca si nu se poate sa nu remarcam ca este unul dintre putinii barbati care arata bine de prin parlament - asa ca domnul Chiuariu isi merita din plin locul in topul nostru.

Locul 2 - Crin Antonescu

Unul dintre cei mai cunoscuti politicieni la acest moment este si unul dintre cei mai atragatori - Crin Antonescu. Ori de cate ori il privim pe liderul PNL ne aducem aminte de perioada in care acesta era mare hipiot, avea parul lung si scria poezii - ceea ce ne face sa zambim usor pe sub mustata, insa asta nu insemna ca ne place mai putin de el.

Locul 1 - Sebastian Lăzăroiu

Sebastian Lazaroiu, o prezenta ceva mai noua pe scena politica, nu a ezitat sa impresioneze.

Pus recent sef pe portofoliul Muncii, Lazaroiu pare sa fie unul dintre preferatii presedintelui Traian Basescu la ora actuala - insa asta nu ne face sa il apreciem mai putin - daca nu pentru realizarile sale pana acum, cel putin pentru felul in care se prezinta.

Sebastian Lazaroiu este, de departe, cel mai sexy politician la ora actuala, asa ca isi merita din plin primul loc in acest top.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii