Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PP-DD și-a lansat azi candidații. Cu muzică, dans și promisiuni

ro

13 May, 2012 00:38 1291 Marime text

Platoul din fața Casei de Cultură din Constanța s-a umplut azi de susținătorii Partidului Poporului Dan Diaconescu, care și-a lansat candidaturile la alegerile locale.

Evenimentul a debutat cu un recital susținut de o elevă de 12 ani din Costinești, Ioana Bărbuliceanu. Ulterior atmosfera a fost întreținută de artistul Ion Amititeloae. Și ca sărbătoarea să fie sărbătoare, cei peste 200 de admiratori ai PP-DD au primit eşarfe și baloane mov. După momentul artistic, au urmat discursurile susținute de prim vicepreşedintele organizazţiei judeţene - Ion Radu, preşedintele filialei judeţene - Gheorghe Slabu, candidatul la Primăria Constanţa - Gheorghe Dinu și candidatul PP-DD la Consiliul Judeţean - Marian Vasiliev. „Dan Diaconescu regretă că nu s-a putut afla acum la Constanţa, deoarece e în alte județe. Dar în următoarele săptămâni de campanie, Dan Diaconescu va veni cel puţin o dată la Constanţa. Mai mult, Diaconescu intenţionează să se mute la Constanţa, unde va deschide şi un post TV regional OTV, în cazul în care PP-DD va câştiga alegerile locale", a declarat Gheorghe Slabu.

Marian Vasiliev, candidatul PP-DD la Consiliul Judeţean, și Gheorghe Dinu candidatul la Primăria Constanţa, și-au prezentat programul electoral în faţa celor prezenţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii