Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta „Să îngropăm vechile metode, când mai important în PSD era să bagi beţe în roate unui coleg”

ro

16 Oct, 2010 20:34 819 Marime text

Liderul PSD Victor Ponta a făcut un apel la "pace internă", considerând că e nevoie ca partidul să fie unit împotriva actualei puteri, deoarece singurul lucru de care PDL şi Traian Băsescu ştiu este frica, cerând pesediştilor să se considere "aliaţi" şi să nu se mai saboteze între ei, ca în trecut.

"De fiecare dată v-am spus că duşmanul nu se află în PSD, duşmanul se află în exteriorul partidului, avem acelaşi duşman ca toţi românii. Acest duşman are un chip, are un nume: Traian Băsescu şi PDL. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles în această perioadă că nu funcţiile pe care le ocupăm, oricum temporar, în prezidiu sau în sală, nu simpatia sau antipatia unui lider contează. Singura legitimare a unui adevărat pesedist este curajul şi tăria cu care se bate împotriva puterii actuale, nu împotriva colegilor", a spus Ponta, în discursul său din cadrul Congresului PSD.Liderulpartidului a cerut pesediştilor să "îngroape" vechile metode, în care "era mai important să-i bagi beţe în roate unui coleg decât să obţii o victorie pentru partid". "Trebuie în continuare în partid să ne considerăm camarazi, aliaţi. O să vă rog să vă aşteptaţi la orice fel de atacuri, oricât de murdare sau de ticăloase. (...) Să vă aşteptaţi la cozi de topor, pe care Traian Băsescu le-a avut şi le-a folosit în partidul nostru. Să fiţi vigilenţi şi alături de conducerea partidului", a continuat Ponta.

Social-democratul a pledat pentru "pace internă", transmiţându-le colegilor de partid că scopul lor trebuie să fie aducerea PSD pe primul loc în încrederea şi aşteptările oamenilor. "Nu luptele interne, nu mizele mici trebuie să ne preocupe. Nu să obţinem o funcţie sau două în Parlament sau în Guvern, nu să primim ceva, foarte puţin", a subliniat Ponta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii