Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul OTV Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA

ro

26 Aug, 2010 14:57 1102 Marime text

Patronul OTV Dan Diaconescu s-a prezentat, joi dimineaţa, la sediul DNA, spunând că a fost citat de procurorii anticorupţie în două dosare, afirmând totodată că nu ştie nimic despre o nouă acuzaţie de şantaj, legată de un producător de bere.

Procurorii DNA au descins, marţi, la sediile din Capitală ale unui producător de bere, în urma unei autorizaţii de percheziţie emisă luni de Judecătoria Sectorului 1 în legătură cu noi acuzaţii aduse patronului OTV Dan Diaconescu.

Astfel, anchetatorii au mers, marţi, la sediile Ursus din Capitală, unde cel mai probabil caută probe legate de un eventual şantaj în care ar fi implicat patronul OTV, Dan Diaconescu, într-un dosar legat de o anchetă a postului de televiziune care viza o marcă de bere a producătorului, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Potrivit minutei deciziei Judecătoriei Sectorului 1, care a admis, luni, cererea DNA de efectuare a unor percheziţii, acestea au fost autorizate pentru sediul producătorului de bere din Calea Victoriei şi un punct de lucru din strada Ştirbei Vodă. Totodată, potrivit portalului instanţelor, în acest dosar ar fi vizaţi Dan Diaconescu, Diana Voiculescu, Doru Andrei Costin Iuga şi Silviu Cezar Alupei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii