Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manea Rapid merita sa fie pe primul loc

ro

21 Nov, 2009 19:20 764 Marime text

Antrenorul echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri, după meciul cu Gaz Metan, scor 4-1, că formaţia giuleşteană joacă un fotbal frumos şi merită să fie pe primul loc în clasament, dar susţine că rapidiştilor le va fi greu să se menţină pe această poziţie, potrivit NewsIn.

„În ciuda rezultatului, pot spune că am avut un meci greu, cu o formaţie arţăgoasă şi foarte bine organizată. După ce am fost egalaţi, am început să mă îngrijorez, dar după ce i-am băgat pe cei doi copii, Răduţă şi Tene, ne-am mai înviorat. Felicit băieţii pentru că au făcut mare risipă de energie şi au fost uniţi.

Cred că golul lui Spadacio a fost momentul cheie, după aceea ne-am descătuşat. Am obţinut un rezultat bun pe final, iar asta ne dă speranţe. Merităm să fim pe primul loc, datorită modului în care jucăm şi al numărului de goluri pe care îl dăm, dar greul abia acum începe", a spus Manea.

Tehnicianul este de părere că Rapid a arătat o îmbunătăţire din punct de vedere fizic, mai ales că înainte de pauza competiţională începuse să „patineze puţin ambreiajul", iar acest lucru s-a observat.

Manea susţine că tinerii Rapidului sunt de mare valoare, iar pe viitor pot ajunge mari jucători: „Putem face o echipă foarte bună cu aceşti copii. Mai avem şi alţii la Rapid II şi sper ca măcar unul să mai facă pasul la echipa mare".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii