Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Madalin Voicu "Mutantul" Vanghelie sa ma pupe undeva

ro

13 Oct, 2009 19:05 1461 Marime text

madalin-voicu1.jpgCâţiva parlamentari social-democraţi riscă excluderea din partid pentru faptul că au absentat nemotivat sau au preferat să se abţină de la vot în favoarea moţiunii de cenzură, susţin surse din cadrul acestui partid. Conform surselor citate, preluate de antena3, printre cei care nu s-au conformat directivei de partid şi ar putea fi supuşi procedurii retragerii sprijinului politic se numără şi deputatul de Giurgiu, Mădălin Voicu.

"Am fost la birou, am semnat, dar nu votez nici pro, nici pro nici contra moţiunii de cenzură. Să vină mutantul de Vanghelie să voteze în Parlament. Eu aştept de şase luni de zile o decizie a Curţii de Arbitraj. A venit rândul meu să nu fac ceva pentru partid. Aşa că domnul Vanghelie să mă pupe în cur, ba să mă pupe undeva la libera sa alegere. Nu e numai vina lui, ci şi a celor care i-au permis să adune atâta putere şi influenţă. Pe mine mă interesează mai puţin moţiunea de cenzură, ci mai mult forţa partidului, care nu poate exista cu astfel de nevertebrate" ne-a declarat Mădălin Voicu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • yosca 14 Oct, 2009 12:14 MADALINE,BRAVO incepi sa-mi placi ,te lagi acuma si de tigani tai de BUCURESTI,ti-a ramas unul BULIBASA NASTASE,TOT TIGAN DE-AL TAU CARE TI-A FACUT DESTUL RAU IN PERIODA CIT ERA TARTORE LA PARTID,dar uite era sa uit de iliescu mai marela CACHITOI din PSD