Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, comunicat oficial după încheierea audierilor în cazul Simona Halep

ro

09 Feb, 2024 21:09 4368 Marime text
 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a emis astăzi, 9 februarie 2024, un comunicat în legătură cu audierile în cazul Simona Halep, care s-au întins pe perioada a trei zile.

TAS nu a oferit o dată exactă în care va da verdictul. 

Jucătoarea de tenis din Constanța a atacat, la forul din Elveția, ca instanță finală, decizia inițială prin care a fost suspendată patru ani, după ce Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a găsit-o vinovată pentru dopaj.

„Audierile Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru procedurile de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) v. Simona Halep s-au încheiat astăzi, la ora 16.30, cu pledoariile finale ale părţilor, conform programului. Părțile au fost informate că juriul TAS va delibera și va alcătui hotărârea arbitrală, care va conţine decizia şi motivarea acesteia. Nu a fost anunțată o dată anume în ceea ce privește notificarea deciziei finale”, se arată pe site-ul oficial al TAS.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:


Simona Halep, după audierile de la TAS
„Sunt încrezătoare că adevărul va ieși la iveală“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii