Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană. Reacția președintelui PSD Constanța, senatorul Felix Stroe

ro

09 Mar, 2024 14:32 813 Marime text
Guvernul a informat vineri seară că România a obţinut câştig de cauză în dosarul Roşia Montană, judecat la Curtea de arbitraj internaţional de la Washington (ICSID) contra companiei Gabriel Resources.

Într-o postare pe pagina de socializare, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a exprimat că este de acord cu ideea lui Ciolacu de a se organiza un referendum, pentru a consulta românii cu privire la exploatare. 


Iată postarea integrală a lui Felix Stroe:

Din fericire, România a obţinut câştig de cauză în dosarul Roşia Montană, judecat la Curtea de arbitraj internaţional de la Washington, contra companiei Gabriel Resources!

Premierul Marcel Ciolacu a declarat: “Am câștigat procesul Roșia Montană!!! Ne-am luptat pentru România pentru că era nedrept ca fiecare salariat și pensionar al acestei țări să fie penalizat pentru ticăloșia unor antiromâni!

Mulțumesc echipei de avocați care a reprezentat România cu profesionalism, cinste și onoare! Românii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decât interesele naționale!

Nu am acceptat jaful în cazul vaccinurilor anti-Covid, nu am făcut-o nici acum!”

Sunt de acord și cu ideea domniei sale, de a se organiza un referendum, pentru a consulta românii cu privire la exploatare. Bogățiile noastre naționale trebuie folosite în mod rațional și în favoarea poporului român!

Cât privește pe cei care ne-au adus în această situație, periclitând bugetul și interesul național, românii trebuie să știe adevărul!- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

 Iohannis- „Salut reuşita României în procesul privind Roşia Montană”





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii