Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, victorie uriașă la TAS Gheorghe Hagi - „S-a dovedit încă o dată că binele bate răul“ (VIDEO)

ro

06 Mar, 2024 14:55 846 Marime text


Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța și acționar majoritar al clubului de pe litoral, a vorbit pe marginea deciziei Triubunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), care a redus de la patru ani la nouă luni suspendarea Simonei Halep, jucătoarea de tenis din Constanța având astfel drept de joc din nou.

O victorie mare, a ei în primul rând, pentru ea și pentru oamenii din staff-ul ei, care au muncit și au ajutat-o să-i convingă pe cei de la TAS de corectitudinea ei și de cine e ea. Bravo ei, felicitările mele și să înceapă treaba acum, să revină, să joace iar tenis și să ne bucurăm de ea, că unii au făcut ca să nu joace.

O știu pe Simona și îi știu și pe ceilalți sportivi mari ai României, care merită respect. Nu am vorbit cu ea, ci cu tatăl ei. Vorbim de numărul 1 mondial, de o personalitate, și trebuie să o lăsăm pe ea să vorbească. Important e că ea a câștigat această bătălie și îi urez baftă în continuare.

În lumea asta și în viață existră și oameni răi, dar binele îl bate mereu pe cel rău. S-a dovedit încă o dată că binele bate răul. Eu cred că sunt mult mai mulți oameni buni decât cei care mai găsesc anumite lucruri, iar ei sunt mai puțini. Hai să ne uităm la oamenii buni, care fac bine.
   
E bine că s-a dus la TAS. Am văzut că nimeni nu îi dădea nicio șansă, dar ea a fost încrezătoare. Lucrul cel mai important e că a câștigat și va iar pe teren.

Mesajul meu pentru Simona e să câștige în continuare și sunt sigur că va lupta și va câștiga, a spus Hagi.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Simona Halep revine în România joi, 7 martie 2024. Stere Halep - „Fericirea este imensă, nu se poate exprima în cuvinte“ (VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii