Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 11 mai 2011

ro

11 May, 2011 12:02 1167 Marime text

horoscop_0642.jpgBerbec

O zi exceptionala, cu creativitate, entuziasm, optimism si deschidere catre tot ce e nou si frumos. Astazi iti pot veni idei geniale, care merita sa fie puse in practica. Experientele legate de iubire si relatii sentimentale iti aduc bucurie. Nu e exclusa inceperea unei noi povesti amoroase. De asemenea, daca ai copii, te poti bucura de un succes al acestora.

 

Taur

Luna in Leu, in aspecte frumoase cu planetele din Berbec iti confera o stare interioara buna, siguranta, sentimentul ca totul e bine asa cum este. Familia este cea care te inspira astazi, asa ca fa cumva si aloca-i ceva mai mult timp. De asemenea, activitatile casnice te ajuta sa te relaxezi.

 

Gemeni

Prima parte a zilei de astazi este excelenta pentru socializare, intalniri, deplasari sau studii. Pot intra in viata ta oameni de exceptie care te inspira sau te invita sa iei parte la un proiect. Dupa-amiaza, odata cu intrarea Lunii in Fecioara, poti petrece momente agreabile impreuna cu cei dragi sau poti veni in sprijinul unei persoane apropiate.

 

Rac

Ziua de astazi se anunta excelenta, mai ales in ce priveste segmentul profesional, dar si cel financiar. Un proiect nou sau o afacere aflata la inceput de drum te inspira in mod deosebit, mai ales ca gasesti rapid si resursele de care ai nevoie pentru asta. Castiguri substantiale apar la orizont, iar creativitatea este la cote maxime. Dupa-amiaza, probabil nu vei lasa telefonul din mana si nici nu vei lua mainile de pe tastele computerului, pentru ca ai foarte multe de comunicat si vesti de primit.

 

Leu

Pana spre orele 16:00, Luna se afla in continuare in zodia ta. Aspectele sunt frumoase, semn ca esti pur si simplu stralucitor, in orice anturaj sau companie. Oameii vor sa-ti stie parerea, au incredere in tine. Pe de alta parte, dorinta de a evada din cotidian, eventual printr-o calatorie in strainatate, este foarte intensa, asa ca, probabil, vei face o alegere spontana in sensul acesta.

 

Fecioara

Astazi, detasarea iti aduce cele mai valoroase beneficii. Asadar, orice ar fi in viata ta acum, lasa sa fie. Nu te preocupa de nimic din ce a fost sa va fi, ci ramai in momentul prezent si ai incredere ca totul e exact asa cum ai nevoie sa fie. In felul acesta, vei simti cum o mana nevazuta aseaza totul in favoarea ta.

 

Balanta

Ziua de astazi aduce multa efervescenta in ce priveste relatiile sociale, evenimentele, comunicarea. Afli multe informatii importante, poti lega noi prietenii sau poti incepe noi colaborari. Asadar, fii deschis si primeste oportunitatile frumoase in viata ta. Spre seara, acorda ceva mai mult timp pentru tine si sufletul tau.

 

Scorpion

Prima parte a zilei iti poate aduce excelente ocazii de a te afirma si a obtine succesul pe plan profesional. S-ar putea sa ti se faca noi propuneri, sa te implici in proiecte creative, sa schimbi putin perspectiva in ce priveste locul de munca actual. Dupa-amiaza iti aduce cooperare fructuoasa, relatii armonioase, sanse de colaborare.

 

Sagetator

Avand in vedere ca Luna se afla in Leu, iar aspectele pe care le formeaza sunt armonioase, astazi te simti ca pestele in apa. Creativitatea, imaginatia si inspiratia sunt la cote maxime, asa ca iti recomand sa lasi deoparte lucrurile pe care crezi ca "trebuie" sa le faci, in favoarea celor pe care iti place sa le faci. Si fii deschis sa traiesti experiente minunate.

 

Capricorn

Pasiune, intuitie puternica, revelatii profunde. Asa s-ar caracteriza ziua de astazi in ce te priveste. Fii gata sa descoperi noi lucruri despre tine, primeste darurile care ti se ofera si bucura-te de favorurile care ti fac. Spre seara, o persoana draga de departe, eventual din strainatate, s-ar putea sa ia legatura cu tine pentru a-ti da o veste buna.

 

Varsator

E timpul sa-ti largesti cercul de prieteni, sa-ti faci noi cunostinte sau sa accepti colaborari inedite. Astazi poti face un prim pas intr-o lume noua, cu posibilitati noi. Asadar, fii deschis la propunerile pe care le primesti. Dupa-amiaza fi gata sa primesti un dar sau sa afli noi lucruri despre tine in timp ce privesti in oglinzile din jurul tau.

 

Pesti

Astazi esti foarte eficient la locul de munca, astfel ca te achiti cu succes de o gramada de sarcini, intr-un timp record. Asta pentru ca esti creativ, inspirat si reusesti sa gasesti cele mai eficiente solutii in orice situatie. In urma rezultatelor pe care le obtii, poti sa te bucuri si de castiguri financiare suplimentare.

Sursa:http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii