Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru vrea referendum pentru Cazino

ro

07 Jul, 2011 22:17 727 Marime text

Preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, Christian Gigi Chiru, va participa mâine la şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa unde va solicita retragerea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind: „vânzarea prin licitaţie publică internaţională a bunului imobil situat în Constanţa, Bd. Elisabeta nr.4, ce aparţine domeniului privat al Municipiului Constanţa, format din teren în suprafaţă de 3108 mp. Şi clădire cunoscută sub numele de "Cazino Constanţa", cu condiţia menţinerii destinaţiei pentru care a fost edificat imobilul", întrucât acesta conţine profunde vicii de legalitate, moralitate şi viziune administrativă.

În caz contrar, Christian Gigi Chiru va propune Consiliului Local Municipal convocarea unui referendum la nivelul municipiului Constanţa cu următoarea întrebare: "Sunteţi de acord cu vânzarea prin licitaţie publică internaţională a bunului imobil situat în Constanţa, Bd. Elisabeta nr.4, ce aparţine domeniului privat al Municipiului Constanţa, format din teren în suprafaţă de 3108 mp. Şi clădire cunoscută sub numele de "Cazino Constanţa", cu condiţia menţinerii destinaţiei pentru care a fost edificat imobilul?"

Preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal lansează un apel către toţi constănţenii: "Mâine, voi înmâna personal primarului Mazăre şi fiecărui consilier local câte un memoriu prin care voi arăta că proiectul de hotărâre este profund nelegal şi imoral. Fac apel pe această cale la toţi cetăţenii municipiului Constanţa să participe la şedinţa Consiliului Local Municipal care se va desfăşura mâine, 8 iulie 2011, începând cu ora 14.00, la restaurant Aurora din staţiunea Mamaia, pentru ca, împreună, să împiedicăm vânzarea simbolului naţional al municipiului nostru, Cazinoul Constanţa".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii