Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali va fi executat silit pentru o datorie de 150.000 euro

ro

20 May, 2010 08:45 918 Marime text

Magistraţii Judecătoriei sectorului 5 au admis, ieri, cererea firmei Willhelm Remco de executare silită a finanţatorului echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, pentru o datorie de 150.000 de euro.Instanţa a blocat conturile bancare deţinute de Gigi Becali, până când acesta va achita datoria.

Firma Willhelm Remco l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru neplata unui aparat medical destinat Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie', pe care finanţatorul stelist s-ar fi angajat să-l plătească unităţii medicale în cadrul unei acţiuni de sponsorizare.

În martie 2008, Gigi Becali s-a întâlnit cu doctorul Gheorghe Brunei, şeful secţiei de ortopedie pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie'. În cadrul întrevederii, Gigi Becali a promis că va sponsoriza spitalul cu două aparate medicale tip 'Laser Holmium Power Suite 100 W', folosite în chirurgia pediatrică, însă acestea urmau să fie importate de două firme diferite. Ulterior, Gigi Becali a achitat doar unul din aparate, nu şi pe cel importat de firma Willhelm Remco, afirmând că de fapt a promis spitalului un singur aparat.

În noiembrie 2009, Tribunalul Bucureşti a decis, printr-o hotărâre definitivă, ca finanţatorul să achite către Willhelm Remco suma de 629.499 lei, din care 549.217 lei reprezentând contravaloarea aparatului medical şi 8.683 lei cheltuieli de judecată. Gigi Becali nu a achitat nici de această dată banii, iar firma a depus două acţiuni de executare silită la Judecătoriile sectoarelor 1 şi 5.

Sursa: agerpres.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii