Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mâna dreaptă” a lui Becali, Ion-Ionuț Luțu a preluat firma Becali Hotels SRL

ro

08 Nov, 2023 17:00 1354 Marime text
foto: Facebook/ Gigi Becali
  • Se dispune schimbarea sediului social al societăţii, noul sediu social urmând a fi stabilit în oraşul Voluntari, şos. Pipera-Tunari nr. 198C, tronson Est, jud. Ilfov, pe o durată de 4 ani de zile, începând cu data de 05.10.2023
 
Societatea Becali Hotels - S.R.L. a adoptat o nouă decizie ce s-a publicat recent în Monitorul Oficial al României, mai exact pe 3 noiembrie 2023, ce vizează și radierea unui punct de lucru din Constanța. Totodată, „mâna dreaptă” a lui George Becali a preluat integral acționariatul firmei
 
Așadar, Bogdan Ionuţ Zamfir, în calitate de asociat unic al S.C. BECALI HOTELS - S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Sirenelor nr. 95, sectorul 5, reprezentând 100% capitalul social, a adoptat la data de 05.10.2023, prezenta decizie:
 
1. Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociatul unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 lei, către Ion- Ionuţ Luţu.
2. Se dispune modificarea art. 3.2 din actul constitutiv, care va avea următorul conţinut:
"Capitalul social este deţinut de către asociatul unic, în persoana domnului Ion-Ionuţ Luţu, acesta fiind şi beneficiar real al societăţii".
3. Se revocă din funcţia de administrator Bogdan Ionuţ Zamfir şi se numeşte în funcţia de administrator, cu puteri depline şi pe o durată de 10 ani, Ion-Ionuţ Luţu.
4. Se dispune schimbarea sediului social al societăţii, noul sediu social urmând a fi stabilit în oraşul Voluntari, şos. Pipera-Tunari nr. 198C, tronson Est, jud. Ilfov, pe o durată de 4 ani de zile, începând cu data de 05.10.2023.
5. Se radiază punctul de lucru din mun. Mangalia, str. Nicolae Iorga nr. 34, staţiunea Venus, jud. Constanţa.
Becali Hotels - S.R.L.
 
Firma a fost fondată în anul 2022, iar pe anul respectiv a declarat 31 de salariați, o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei și un profit de 3.527 lei. Sediul social este în Voluntari, județul Ilfov. Mai are un singur punct de lucru valabil în Mangalia, pe strada Nicolae Iorga nr. 34.
 
Ionuţ Luţu a fost un fotbalist extrem de talentat, fiind poreclit „Micul Hagi”. Acesta însă a ajuns „mâna dreaptă” a lui Gigi Becali, fiind cel în care patronul de la FCSB are încredere deplină.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Omul de încredere al lui Gigi Becali a fost la meciul Farul - Săgeata

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii