Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale la clubul New Orleans

ro

20 Feb, 2011 21:28 2020 Marime text

orleans_04.jpgÎn cursul nopţii de sâmbătă, din dispoziţia prefectului Claudiu-Iorga Palaz, echipe formate din inspectori şi comisari ai Gărzii Financiare, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa, dar şi forţe de ordine din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis", au descins la clubul New Orleans din Constanţa, situat pe Strada Siretului 76, în cea mai amplă acţiune de control efectuată în această loc.

„De ani întregi, cetăţenii din vecinătatea clubului s-au adresat în repetate rânduri autorităţilor, reclamând poluarea sonoră, tulburarea liniştii publice şi afectarea igienei mediului, însă toate demersurile de până acum nu au avut nicio finalitate concretă, patronul reuşind să se sustragă prin diverse metode şi să-şi continue activitatea, încălcând prevederile legale şi afectând locuitorii din zonă. De aceea, am hotărât să începem acţiuni concertate ale instituţiilor cu atribuţii de control, care vor conduce nu numai la intrarea în legalitate a acestei club, ci şi la restabilirea autorităţii instituţiilor statului, care până acum au fost sfidate" a declarat prefectul judeţului printr-o infirormare. În descinderea de sâmbătă seară, s-au aplicat sancţiuni contravenţionale şi amenzi în valoare de 5.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GODESCU DORIN 21 Feb, 2011 00:29 Era absolut necesara o actiune de restabilire a autoritatii institutiilor locale ale statului, inclusiv a instantelor judecatoresti a caror dispozitii privind "incetarea imediata a utilizarii instalatiilor de sonorizare"(DECIZIILE CIVILE ale Curtii de Apel C-ta Nr.152/2010-Dos.7520/118/2008 si nr.314/2008-Dos.699/118/2007)si de suspendare a programului de functionare(DECIZIA CIVILA a Curtii de Apel nr.212/2007-Dos. nr.1993/118/2006), au fost sfidate in mod sistematic de Cireasa Laurentiu, care de 4 ani a functionat ilegal fara sa detina aautorizatie de functionare. Felicitari D-le PREFECT PALAZ, Constanta,isi dorea demult un cavaler al legii.
  • GODESCU DORIN 21 Feb, 2011 00:08 Era absolut necesara o interventie pentru restabilirea autoritatii institutiilor locale ale statului, inclusiv a autoritatilor judecatoresti, a caror dispozitii si hotarari privind "incetarea imediata a utilizarii instalatiilor de sonorizare" si suspendarea activitatii clubului New Orleans, au fost sistematic sfidate, iar timp de 4 ani clubul a functionat in afara legii, fara sa detina autorizatie de functionare obligatorie conf. O.U.G. nr. 99/2000,art.5. Felicitari si succes d-lui Prefect CLAUDIU PALAZ, Constanta are demult nevoie de un cavaler al legii si ordinii !