Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blaga Doar o treime din dosarele DGIPI sunt in arhiva institutiei, restul in fisetele ofiterilor

ro

05 Nov, 2009 19:19 1106 Marime text

Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se află în arhiva instituţiei, restul documentelor regăsindu-se în fişetele ofiţerilor, a declarat, astazi, ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga.

Potrivit ministrului Internelor, în arhiva DGIPI nu au intrat decât şase persoane şinu se poate pune problema să fi dispărut documente.
Ministrul a precizat că o mare parte dintre dosarele operative ale direcţiei se află în fişetele ofiţerilor, acesta fiind motivul pentru care s-au întâmplat ilegalităţi relateaza NewsIn.

Ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, a fost audiat, astazi în Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor în legătură cu arhiva DGIPI, dar şi cu situaţia transportului de muniţie de la Băbeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 05 Nov, 2009 17:04 DOCUMENTELE SECURITATII nu dispar ,se COPIAZA si se fac ARHIVE PARTICULARE,in casa fiecarui OM DE AFACERI teribilist.
  • surmelis argentina pusa 05 Nov, 2009 16:58 E clar!!! SECRETUL numai este SECRET. Halal, SECURITATE romana!!! Privatizarea SECURITATII sa fie de vina ???