Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bataie in trafic! L-a urmarit pana la serviciu si l-a luat la pumni! (video)

ro

12 Nov, 2009 03:12 3265 Marime text

bataie_trafic.jpgDoi soferi din Constanta s-au sicanat in trafic dupa care s-au luat la bataie, anunta, miercuri, Pro TV. Unul dintre ei l-a urmarit pe celalalt pana la serviciu si acolo l-a atacat violent cu pumnii si picioarele.

Totul a inceput intr-o intersectie din centrul Constantei. Victima de 23 de ani sustine ca l-a lasat pe sofer sa treaca inaintea lui la iesirea dintr-o parcare si tocmai de aceea nu intelege de ce acesta l-a urmarit pana la locul de munca si l-a luat la bataie.

"Imi spune ca: 'Opreste, ca te omor, te bat, ca erai sa-mi zgarai masina!' Si, bineinteles ca m-a urmarit pana la munca si a oprit in spatele meu. A coborat direct, a venit la mine, a inceput sa ma injure ca: 'ce era sa-mi faci, era sa-mi distrugi masina, sa ma lovesti'. Am incercat sa-i explica ca nu s-a intamplat nimic dar el bineinteles ca a inceput sa dea cu picioarele si cu pumnii in mine", a povestit victima.

Intreaga scena a fost surprinsa de camere de supraveghere. Politistii au declarat ca identificarea agresorului este doar o chestiune de timp, pentru ca bataia a fost filmata in intregime. In urma agresiunii, tanarul s-a ales cu mana rupta si in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale de care are nevoie, agresorul ar putea fi cercetat pentru vatamare corporala sau loviri si alte violente.

Sursa: ziua.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii