Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu Cred ca va fi sustinere in Parlament pentru reducerea pensiilor si salariilor

ro

10 May, 2010 19:25 906 Marime text

Şeful statului spune, după întâlnirea cu liderii grupurilor parlamentare ale Puterii, că a avut observaţii şi pe tema numirilor în deconcentrate.

„Am considerat că am obligaţia să explicăm grupurilor parlamentare care susţin Guvernul acordul cu FMI. În acelaşi timp am ţinut să fac câteva remarci legat de modul în care se fac numirilor, modul în care funcţionează deconcentratele. Apreciez esenţială transparenţa acordurilor cu FMI, cu Uniunea, cu Banca Mondială. Am lăsat exemplare ale acestor documente să fie multiplicate şi exemplare cu situaţia Bugetului. Foarte puţini ştiau că din bugetul de stat se plătesc 10 miliarde de euro datorii şi dobânzi. Percepţia mea este că va fi susţinere pentru acest program", a declarat preşedintele Traian Băsescu la finalul întâlnirii cu parlamentarii PDL, UDMR, ai grupului independenţilor şi cei ai minorităţilor naţionale.

„Dacă suntem corecţi, România este departe de a fi în categoria care sunt în cea mai mare dificultate. Sunt ţări în zona euro care sunt în mai mare dificultate. Acest program este unul care să ne menţină suveranitatea. Am observat că statele care sunt în mare dificultate financiară, cedează mare parte din suveranitate", a adăugat acesta.

La întâlnirea cu parlamentarii Puterii au participat şi o parte din miniştrii Guvernului Boc, în frunte cu premierul.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii