Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias despre „agreementul“ cu Stavrositu „Este în derulare“

ro

04 Dec, 2010 00:32 1474 Marime text

Senatorul Mircea Banias a declarat în această seară, că „agreementul", prin care Maria Stavrositu caracteriza relaţia cu preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa „este în derulare".

 

„Suntem într-un «agreement» politic", declara Maria Stavrositu, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean de acum două săptămâni. Deputatul a lăsat atunci să se înţeleagă că rivalitatea cu Banias - subiect care a întărâtat o organizaţie întreagă în această vară, în care s-au împărţit şi pumni între susţinătorii celor doi - s-a stins. Întrebată ce înţelege prin acest termen, Maria Stavrositu a declarat că „lucrurile se vor tranşa pe o cale amiabilă". Ulterior Stavrositu a revenit cu declaraţiile, afirmând că s-ar fi înţeles cu Banias să-i recunoască şefia în fruntea organizaţiei municipale. De precizat că până acum nu există niciun semn că „agreementul" s-ar concretiza într-un fel sau în altul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion 04 Dec, 2010 09:53 Ce "agreement"? nu exista nici un agrement. Exista insa o disciplina de partid care trebuie repectata chiar si mutual, individual, tacit sau cum vrea dna Stavrositu. Manglele in politica se sanctioneaza. Sa nu se creada ca noi ceilalti suntem carne de tun, o masa inerta. Vor fi in organizatie alegeri corecte. Asta vrem chiar daca BPL -ul si BPJ-ul sunt sistematic "uitate" de sustinatorii deputatei,,,,care de fapt, nici ei nu stiu ce vor.