Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aura Vasile (PSD) l-a facut "nesimtit" pe Emil Boc

ro

08 Oct, 2009 18:44 1232 Marime text

Deputatul PSD Aura Vasile a luat cuvântul în plenul Parlamentului pentru a-i critica pe deputaţii şi senatorii PD-L pentru părăsirea sălii de şedinţe înaintea citirii textului moţiunii de cenzura.

Şedinţa Plenului Parlamentului în care trebuia să fie citită moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR a fost suspendată din lipsă de cvorum. Grupul parlamentar al PD-L a părăsit plenul Parlamentului.

Social-democrata Aura Vasile vizibil enervata a acuzat PD-L că, prin absenţa de la şedinţă,împiedică votarea Consiliului de Administraţie al BNR, punct ce era inclus pe ordinea de zi a plenului, după citirea moţiunii de cenzură.

"Privesc cu multă surprindere cum grupul PD-L, cel care e partid de guvernământ, împiedică votarea CA al BNR, după ce a băgat ţara în haos şi a scos oamenii în stradă, a votat legi aberante. Stau să mă întreb cât va fi cursul, probabil Emil Boc nu va mai ieşi lateleviziune să spună că suntem nesimţiţi. Nesimţit e el, primul-ministru Emil Boc!", a vociferat deputatul PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 08 Oct, 2009 18:12 D-na deputat PSD,AURA VASILE ,este una dintre persoanele vizate cu pensii NESIMTITE.HA!HA!HA!