Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va cere retragerea comunei Crucea din ACoR Gheorghe Frigioi - „Nu ne foloseşte la nimic"

ro

04 Mar, 2011 02:58 2271 Marime text
În perioada 27 februarie - 3 martie s-a desfãşurat, la Bucureşti, cea de-a XVI-a sesiune ordinarã a Adunãrii Generale a Asociaţiei Comunelor din România.

La reuniune au fost prezenţi şi primari ai comunelor constãnţene membre ale ACoR. Primarul unei comune constãnţene membrã a acestei asociaţii a ţinut sã precizeze, din timp, cã va renunţa la a mai participa la întrunirile ACoR, pentru cã de-a lungul timpului a constatat cã acestea nu au nicio finalitate. Este vorba despre primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, care de aceastã datã a lipsit de la Adunarea Generalã a ACoR. Edilul a reiterat afirmaţiile potrivit cãrora va retrage comuna Crucea din aceastã asociaţie. „Voi propune, în urmãtoarea şedinţã a Consiliului Local Crucea, retragerea comunei din Asociaţia Comunelor din România. Ne retragem pentru cã tot timpul se discutã aceleaşi probleme, iar informaţiile nu ajung cãtre membrii asociaţiei. Nu ne folosesc la nimic aceste întruniri şi nu este doar pãrerea mea. Nicio informaţie n-a ajuns la noi şi la niciunul dintre membri ACoR şi sunt foarte mulţi colegi care şi-au exprimat opinia în acest sens, de a se retrage din asociaţie. În primul rând, sunt costuri foarte mari de participare la aceste şedinţe, de aproximativ 30 de milioane de lei vechi în trei zile", a precizat Gheorghe Frigioi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu69 05 Mar, 2011 10:21 Felicitari Domnule Primar.Dar ar fi interesant de verificat si modul cum sunt folosite cotizatiile dumneavoastra catre aceasta asociatie!