Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă reia licitaţia pentru parc

ro

20 Aug, 2010 02:12 1890 Marime text
Poarta_Alba_primar_Vasile_Delicoti_01.jpgAdministraţia locală a comunei a reluat procedura de achiziţie pentru spaţiul verde ce se va amenaja în zona dinspre satul Galeşu, după ce prima a fost contestată.

Poarta_Alba_Vasile_Delicoti_06.jpgContractul prevede lucrări de arhitectură peisagistică a spaţiilor verzi. De precizat că valoarea estimată a investiţiei este de 922.331,91 lei fără TVA.Potrivit invitaţiei de participare publicată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), criteriul de atribuire a contractului privind amenajarea zonei verzi este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul va conta 60%, perioada de garanţie a lucrărilor 20%, iar perioada de execuţie şi durata de remediere a defectelor, câte 10%. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 13 septembrie, începând cu ora 18.00, la sediul Primăriei Poarta Albă. Reamintim că la prima licitaţie, opt firme au concurat pentru obţinerea contractului de amenajare a parcului. Spaţiul verde va fi amenajat cu fonduri de mediu.

O prioritate a administraţiei locale din Poarta Albă este acum definitivarea lucrărilor de construire a grădiniţei în sistem sandwich, ţinând cont de faptul că se apropie deschiderea noului an şcolar. Clădirea, ridicată pe amplasamentul grădiniţei vechi, va avea pereţii acoperiţi la exterior cu tablă Lindab şi va fi asemănătoare cu cea a noului sediu administrativ al comunei. Noul imobil va avea patru clase şi va fi construit în regim P+1E. Investiţia se ridică, potrivit primarului Vasile Delicoti, la aproximativ 100.000 euro, fiind finanţată prin Inspectoratului Şcolar Judeţean. „Sper că noua clădire va fi gata la începutul anului şcolar. Dacă nu va fi gata, copiii vor merge la grădiniţă în săli de clasă de la şcoală, dar sperăm să nu fie nevoie", ne-a declarat primarul Delicoti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii