Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima repetitie inainte de meciul cu Veszprem

ro

24 Mar, 2010 03:00 1007 Marime text
hcm.jpgPartida de astăzi, programată iniţial să se dispute duminică, a fost devansată, ambele formaţii fiind angrenate în cupele europene la sfârşitul acestei săptămâni

Handbal Club Municipal Constanţa va juca astăzi, în deplasare, în compania formaţiei Ştiinţa Municipal Bacău, meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Meciul va începe la ora 17.00 şi va fi arbitrată de cuplul Barbu/Nica (ambii din Piteşti).

La doar câteva zile înainte de meciul cu Veszprem de la Buzău, echipa pregătită de Zoran Kurtes şi Eden Hairi va trebui să treacă un hop important în lupta pentru titlul de campioană. Constănţenii se vor deplasa la Bacău pentru un joc extrem de dificil în faţa unei echipe care este greu de învins când evoluează pe teren propriu. Acest lucru l-a simţit şi echipa de pe litoral în confruntările cu formaţia moldoveană, moldovenii devenind în ultimii ani o nucă tare pentru echipa de pe litoral, ei reuşind să câştige în câteva rânduri, în timp ce victoriile constănţene au fost la limită. În acest sezon însă, spre deosebire de cele precedente, HCM a reuşit în tur să învingă Ştiinţa Bacău fără prea multe probleme, scor 38-29, lucru pe care Toma şi compania vor să-l repete şi în meciul de astăzi. „Mergem cu gândul de a câştiga la Bacău, chiar dacă precedentele deplasări acolo nu au fost prea fructuoase. De data asta, datorită poziţiei noastre în clasament şi a obiectivului stabilit de consiliul de administraţie, suntem obligaţi să venim la victorie la Bacău, chiar dacă ştim că Ştiinţa e o echipădestul de bună pe teren propriu şi e capabilă să facă un meci bun", a declarat directorul executiv al campioanei, Nurhan Ali. Partida dintre Ştiinţa Bacău şi HCM Constanţa, programată iniţial să se dispute duminică, a fost devansată, ambele formaţii fiind angrenate în cupele europene la sfârşitul acestei săptămâni: HCM va juca în optimile Ligii Campionilor cu Veszprem în timp ce băcăuani vor întâlni în Portugalia pe Sporting Lisabona, în prima manşă din sferturile Cupei Challenge. După meciul de la Bacău, delegaţia echipei constănţene va merge direct la Buzău, unde duminică, de la ora 16.15, va disputa manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Altfel, meciurile din etapa cu numărul 22 au început încă de ieri seară, când Universitatea Suceava a jucat cu HC Odorhei. Restul partidelor vor avea loc vineri (UCM Reşiţa - Dinamo Bucureşti) şi sâmbătă (Pandurii Târgu-Jiu - CSM Satu Mare, Universitatea Transilvania Cluj - Poli Municipal Timişoara), iar singurul meci care se va disputa aşa cum a fost programat iniţial va fi cel dintre Minaur Baia Mare şi Rom Cri Braşov. În clasament conduce aşadar HCM Constanţa, cu 36 de puncte, urmată de UCM Reşiţa (32 puncte), Steaua Bucureşti (27 puncte, un meci în plus disputat) şi Ştiinţa Bacău (27 puncte).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii