Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Practicanţii de Kung-Fu din Constanţa îşi verifică forţele la „Cupa Dunărea"

ro

20 Feb, 2013 23:14 1473 Marime text

lupte.jpgSala de judo a Complexului Polisportiv din Galaţi va găzdui, sâmbătă, 23 februarie, „Cupa Dunărea" la Kung-Fu, întrecere organizată de CS Dunărea Albastră Galaţi, Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact şi Asociaţia Română de Kung-Fu. Cei 90 de sportivi participanţi (seniori, juniori, cadeţi şi copii), de la 15 cluburi din ţară, vor concura la şapte probe: „Taolu Tradiţional", „Taichi Tradiţional", „Tuishou", „Erjie-Gun Fight", „Non-Contact Sanda" şi „Sanda".

Din judeţul Constanţa vor evolua şase cluburi: CS Marea Neagră Constanţa (preşedinte, Florin Iordănoaia), cu şapte sportivi; CSU Neptun Constanţa (preşedinte, Cornel Panait), cu patru sportivi; CS Panda Poarta Albă (preşedinte, Mihai Cîju), cu cinci sportivi; CS Noua Generaţie Mangalia (preşedinte, Ciprian Broască), cu şase sportivi; CS Shaolin Callatis Mangalia (preşedinte, Costel Safta), cu şapte sportivi; CS Wushu Maxx Mangalia (preşedinte, Titi Vartolomei), cu cinci sportivi.

„Cupa Dunărea este primul concurs de Kung-Fu din acest an. Sportivii constănţeni au început pregătirile din luna ianuarie şi sperăm ca această competiţie să constituie un bun test de verificare, în condiţiile în care urmează o perioadă foarte grea, cu câte două concursuri pe lună. Loturile cluburilor noastre sunt formate din sportivi consacraţi, dar avem şi câţiva începători, care sperăm să se comporte cât mai bine, mai ales că vor participa la mai multe probe şi va fi foarte greu, din pricina numărul mare de concurenţi", a declarat Florin Iordănoaia.

Sursa foto: CS Marea Neagră

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii