Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Optimism inaintea meciului cu CFR

ro

17 Apr, 2009 03:33 861 Marime text

farul.jpg#Pătraşcu: „Sper ca, după remiza din Ghencea, să oprim şirul de meciuri fără victorie din ultimele etape"

Noua conducere tehnică a formaţiei de pe litoral este optimistă în ceea ce priveşte partida de sâmbătă, de pe teren propriu, împotriva campioanei en-titre, CFR Cluj, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

Consilierul tehnic al echipei, Cristian Cămui, a declarat că echipa clujeană nu l-a impresionat în meciul din Cupa României, jucat împotriva celor de la Pandurii Târgu-Jiu. „Ne aşteaptă un meci deosebit de dificil împotriva campioanei. O echipă cu jucători valoroşi, care pot face diferenţa, precum Culio, Dubarbier sau Deac. CFR, însă, alternează momentele bune de joc cu greşelile. Nu m-au impresionat cu nimic în meciul din Cupă, cu Pandurii. Sperăm ca, printr-un angajament total, o dăruire în teren a echipei şi o unitate de grup să obţinem un rezultat favorabil sâmbătă", a spus Cămui. Tehnicienii Lucian Marinof, Sevastian Iovănescu şi Cristian Cămui au convocat pentru disputa cu CFR Cluj un lot 18 jucători. Aceştia sunt: Curcă şi Dobre - portari, Măţel, Pahor, Rastovac, Vukomanovic, Gaston Mendy, Băcilă, Pătraşcu, Matei, Rusmir, Ben Teekloh, Nanu, Gerlem, Voiculeţ, Pantelie şi Chico. Farul nu îl va avea în lot pe portarul Adrian Vlas, care acuză dureri de spate. În rest, nu există alte probleme medicale şi nici suspendaţi pentru meciul de sâmbătă. Unul dintre cei mai buni jucători din meciul cu Steaua, fundaşul Florin Pătraşcu, speră că o dată cu egalul obţinut în Ghencea să se încheie şi seria de rezultate negative. „A venit vremea să băgăm capul în pământ şi să muncim mai mult, să arătăm că locul Farului nu e pe 15. Vom da totul pe teren împotriva CFR-ului. Suntem cu moralul foarte bun după egalul cu Steaua şi atmosfera e foarte bună la club. Sper ca după remiza din Ghencea să oprim şirul de meciuri fără victorie din ultimele etape", a spus Pătraşcu, adăugând că şi un punct obţinut împotriva campioanei este bun pentru Farul, având în vedere situaţia „rechinilor" din clasament. În partida tur, CFR s-a impus fără probleme, cu scorul de 3-0.

Prime de 3.000 de dolari pentru victorie

Constănţenii vor avea pentru meciul cu CFR prime normale, 3.000 de dolari, cât se acordă pentru o victorie pe teren propriu în faţa unei echipe situată pe primele patru locuri. „Nu ne interesează banii, în momentul de faţă. Important este să facem tot ce depinde de noi să redresăm echipa. Sperăm ca sâmbătă să ne iasă un rezultat bun şi lucrurile să intre pe făgaşul normal la club. Vom face tot posibilul să adunăm puncte", a spus portarul formaţiei constănţene, George Curcă. FC Farul se află, după 24 de etape, pe locul 15 în clasamentul Ligii I, cu 23 de puncte, în timp ce adversarul de sâmbătă se bate la vârful ierarhiei, ocupând poziţia a patra, cu 43 de puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii