Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM pregateste confruntarea din Slovacia

ro

12 Feb, 2009 02:42 894 Marime text

handbal_hcm.jpgLotul vicecampioanei pleacă, astăzi, la Bucureşti, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului handbalist, Marian Cozma

Handbal Club Municipal Constanţa continuă pregătirile în vederea disputei de duminică, 15 februarie, de pe terenul echipei slovace Tatran Presov, partidă contând pentru manşa tur a optimilor de finală ale Cupei Cupelor.

După ce au obţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, o victorie la limită, împotriva formaţiei CSM Medgidia, pentru handbaliştii vicecampioanei urmează un test mult mai dificil. De data aceasta, în cupele europene, unde vor juca în optimile Cupei Cupelor, împotriva slovacilor de la Tatran Presov.   Formaţia din Slovacia este lider autoritar în campionat, fiind neînvinsă după 18 etape disputate până acum. De altfel, aseară, adversara HCM-ului din Cupa Cupelor a jucat primul meci al anului în campionat, împotriva ocupantei locului 3, N. Zamky. „Faptul că jucăm primul meci la ei acasă ne dă un atu în plus pentru calificare. Le luăm pulsul, vedem de ce sunt în stare şi la Constanţa ne calificăm", a spus preşedintele clubului constănţean, Nurhan Ali. Partida de la Presov va începe la ora 17.00 (18.00 ora României) şi va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Arkadiusz Solodko şi Leszek Solodko din Polonia, iar delegatul EHF la acest meci va fi Viktor Konoplyastyy din Ucraina. Returul de la Sala Sporturilor este programat o săptămână mai târziu, partidă care va începe la ora 11.00. Nu există probleme deosebite de lot, Petr Hejtmanek şi Florin Nicolae putând fi recuperaţi până la ora jocului de la Presov, în timp ce Adzic a reluat, în această săptămână, antrenamentele alături de echipă. În cadrul aceleiaşi competiţii, Steaua Bucureşti va juca, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva formaţiei spaniole, Pevafersa Valladolid. Altfel, la iniţiativa Direcţiei pentru Sport a Judeţului şi a conducerii Handbal Club Municipal Constanţa, în faţa Sălii Sporturilor din Constanţa a fost amenajat, ieri, un loc special, unde se pot depune flori sau se poate aprinde o lumânare în memoria handbalistului Marian Cozma. Directorul executiv al HCM-ului, Nurhan Ali, întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic al echipei constănţene şi Elena Frâncu, directorul DSJ, au adus flori şi au aprins o lumânare pentru Marian Cozma, fiind depusă şi o coroană de flori, pe care scrie: „Familia handbalului constănţean. Sincere condoleanţe". Deşi programul formaţiei constănţene este unul foarte încărcat, HCM-ul urmând să se deplaseze, în acest week-end, în Slovacia, pentru prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Cupelor, conducerea clubului de la ţărmul mării şi jucătorii vor merge, astăzi, la Bucureşti pentru a aduce un ultim omagiu fostului handbalist al echipei Veszprem şi al naţionalei României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii