Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul intalneste Tatran Presov in Turcia

ro

10 Feb, 2009 03:06 849 Marime text

farul-saturn.jpgLotul Farului a ajuns în Antalya, unde va efectua ultimul stagiu de pregătire înainte de reluarea campionatului

După ce a disputat, ieri, primul amical în cantonamentul din Turcia, formaţia constănţeană urmează să joace, mâine, cu echipa din prima ligă slovacă, Tatran Presov.

Formaţia de pe litoral va susţine în cantonamentul din Turcia cinci partide amicale până pe 19 februarie. Constănţenii s-au cazat la hotel Arkadia din staţiunea Belek. Farul dispune de toate condiţiile necesare pentru o pregătire propice. Hotelul pune la dispoziţie terenuri de fotbal cu o suprafaţă excelentă, trei piscine în aer liber şi una acoperită, saună, săli de forţă şi de masaj. Altfel, formaţia de pe litoral a disputat, ieri, primul amical din Turcia, împotriva cehilor de la Sigma Olomouc, partida sfârşindu-se după închiderea ediţiei. Primul adversar al „rechinilor" se află pe locul al şaselea în prima liga din Cehia, la finalul turului de campionat, la o distanţă de 11 puncte de liderul Slavia Praga. „Rechinii" au programată, mâine, a doua partidă de pregătire, când vor întâlni formaţia clasată pe locul şapte în prima ligă din Slovacia, Tatran Presov. Conducerea clubului Farul Constanţa a anunţat, luni, că pentru meciurile de pe teren propriu, din returul Ligii I, în afara celor cu Dinamo şi CFR Cluj, preţurile biletelor vor fi micşorate. Pentru partidele cu Gloria Buzău (etapa 18), Universitatea Craiova (etapa 20), Politehnica Iaşi (etapa 22), Unirea Urziceni (etapa 29), FC Argeş (etapa 31) şi Gaz Metan Mediaş (etapa 33) preţurile biletelor vor costa 10 lei la tribunele I şi a II-a, respectiv 5 lei la peluze. Excepţiile la preţurile biletelor se referă la partidele cu Dinamo (etapa a XXVII-a) şi CFR Cluj (etapa a XXV-a), fiind aceleaşi ca în turul campionatului, 25 de lei pentru tribune, respectiv 10 lei pentru peluze.

FC Vaslui, stimulat în meciul de anul trecut


Potrivit unui material publicat în Gazeta Sporturilor, scandalul stenogramelor date publicităţii de către DNA a acaparat indirect şi FC Farul. Astfel, într-o convorbire telefonică, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi patronul Daciei Mioveni, Gigi Neţoiu, vorbesc despre stimularea cu o sută de mii de euro a echipei FC Vaslui, pregătite în acea perioadă de Emil Săndoi. Formaţia moldoveană disputa, pe data de 13 aprilie a anului trecut, un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, pe terenul Farului. Formaţia constănţeană se afla atunci în luptă directă cu echipa finanţată de Neţoiu, pentru salvarea de la retrogradare. În cele din urmă, echipa de pe litoral a câştigat cu 2-1, iar Dacia Mioveni a retrogradat în Liga a II-a, la finalul sezonului. Înainte de disputarea acelei etape, mai sperau să se salveze de la retrogradare alte cinci formaţii: Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu, Gloria Buzău, Ceahlăul Piatra Neamţ şi UTA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii