Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Tomis continua lupta pentru locul trei (galerie foto)

ro

13 Feb, 2009 02:50 1115 Marime text

CS_Tomis.jpgEchipa pregătită de Mircea Bucă şi Dumitru Muşi se poate apropia, duminică, la un punct de podium, după ce HCM Baia Mare a produs surpriza etapei, învingând pe Dunărea Brăila

După ce eşecul înregistrat, runda trecută, împotriva Oţelului a întrerupt o serie de şapte partide fără înfrângere, CS Tomis speră să recupereze punctele pierdute pe teren propriu în partida de pe terenul formaţiei HCM Roman, programată duminică, de la ora 11.00.

Înfrângerea din runda precedentă, suferită în faţa celor de la Oţelul Galaţi, a pus capăt unei serii de şapte partide fără înfrângere pentru echipa feminină de handbal CS Tomis, pierzând, în acelaşi timp, şansa de a urca pe podium. În plus, formaţia constănţeană a coborât pe locul 5 (ultimul care permite calificarea într-o cupă europeană), fiind depăşită de Rapid CFR Bucureşti. Duminică, handbalistele pregătite de Mircea Bucă şi Dumitru Muşi vor întâlni în deplasare formaţia HCM Roman. Un succes în acest meci poate apropia din nou echipa de pe litoral la un punct distanţă de locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale, profitând astfel de pasul greşit al Dunării Brăila, care fost învinsă surprinzător pe terenul formaţiei HCM Baia Mare, într-un meci disputat miercuri seară, în devansul etapei a XVI-a. Una dintre jucătoarele care pot face diferenţa în partida de la Roman este Dorina Jerebie-Cărbune. Cu cele 11 goluri înscrise în partida precedentă, cu Oţelul Galaţi, extrema Tomisului a depăşit-o pe Elena Seifer în clasamentul golgeterilor formaţiei constănţene, având 59 de goluri. Tehnicianul grupării de pe litoral, Mircea Bucă, este de părere că echipa sa poate recupera punctele în meciurile din deplasare. „Ne aşteaptă partide cu echipe puternice şi trebuie să ne concentrăm foarte bine pentru a le câştiga. Aşa cum am recuperat până acum puncte din partidele disputate în deplasare, vom încerca şi de acum încolo să obţinem acest lucru, pentru că vrem să ne îndeplinim obiectivul", a declarat antrenorul Tomisului.

Oltchim a primit peste 40 de goluri

Rulmentul Braşov a învins, miercuri, cu scorul de 41-36 (21-18), pe campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, în derbiul etapei a XVI-a a Ligii naţionale feminine. Înaintea începerii meciului, jucătoarele şi antrenorii celor două echipe au purtat tricouri negre, care aveau pe spate numărul 8 şi numele lui Marian Cozma, iar pe faţă poza acestuia, partida fiind precedată de un moment de reculegere în memoria fostului handbalist. Într-un alt meci, jucat miercuri, HCM Baia Mare a învins Dunărea Brăila cu scorul de 19-18, după ce ocupanta locului 3 a condus pe tot parcursul partidei. Runda a XVI-a mai programează, duminică, partidele: Oţelul Galaţi - CSM Cetate Devatrans; Rapid CFR Bucureşti - CSM Ploieşti; KZN Slatina - HCM Buzău şi HC Zalău - Universitatea Jolidon Cluj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii