Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenament cu Gurita

ro

26 Jun, 2003 00:00 571 Marime text

Vara nu-i ca iarna!

Jucatorul dorit de Farul si in urma cu o jumatate de an si-a dat acceptul sa joace la echipa de pe litoral

De ieri dimineata, lotului divizionarei A de fotbal FC Farul Constanta, pregatit de antrenorul Ion Marin, i s-a alaturat si Mihai Gurita, atacantul din sezonul trecut al Otelului Galati. Venit marti seara la Constanta, Gurita a ajuns la o intelegere de principiu cu conducerea Farului si s-a aratat dispus sa semneze un contract cu echipa "alb-albastra". La antrenamentul de ieri dimineata, efectuat de la ora 11.45, Gurita s-a antrenat normal alaturi de ceilalti fotbalisti din lot. Acesta a declarat, la finele antrenamentului, ca este decis sa ramana la Farul, iar daca nu se va perfecta acest transfer, este chiar tentat sa se lase de fotbal. Jucatorul in varsta de 30 de ani a primit acceptul Otelului de a se pregati cu echipa constanteana si are asigurari ca nu i se va pune piedici in perfectarea transferului. Pentru incheierea acestei tranzactii, Farul ia in calcul si cedarea unor jucatori dintre cei pusi pe lista de transfer, pana acum, Popete, G. Munteanu sau Chirea. Aducerea lui Gurita ar reprezenta pentru clubul de pe litoral un nou transfer de senzatie, dupa ce recent a reusit sa-i convinga pe Balasa (ex-FC Arges) si Farmache (ex-Sportul Studentesc), cat si Doicaru (ex-Callatis Mangalia), golgheterul seriei a III-a a Diviziei C. Gurita este un jucator polivalent, in afara postului de atacant el putand evolua, in functie de necesitati, si pe cele de fundas central sau mijlocas. Gurita se afla in vizorul Farului inca din iarna, cand a mai incercat sa-l transfere, totul picand atunci. Jucatorul ar fi interesat sa evolueze la Constanta, cunoscandu-se foarte bine cu liberoul Cristi Schiopu, dar si cu directorul sportiv Mircea Crainiciuc, cel care i-a fost si antrenor in vremea junioratului, la Foresta Falticeni.

Primii accidentati

Sedinta de pregatire de ieri a inceput ceva mai tarziu (ora 11.45) decat ora stabilita initial (11.00) deoarece 11 jucatori au fost, de dimineata, la Policlinica cu plata, pentru efectuarea vizitei medicale preliminare. Din pacate, trei jucatori, Camboianu, Pascovici si Vlas, nu au terminat antrenamentul din cauza unor accidentari. Ceilalti jucatori din lot care nu au fost ieri la control vor merge maine dimineata.

Balasa si-a rezolvat problemele

Cristi Balasa, mijlocasul cu care FC Farul a ajuns la o intelegere pentru un contract pe trei ani, a anuntat ieri conducerea clubului farist ca si-a rezolvat problemele financiare cu FC Arges. El urmeaza sa se alature lotului constantean in cantonamentul de la Sinaia.

Presedintele aniversat

Marcel Lica, presedintele executiv al Farului Constanta, si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Fostul arbitru international a implinit ieri 46 de ani, prilej pentru care redactia ziarului nostru ii ureaza multa sanatate, fericire si un sincer si calduros "La multi ani!". Bineinteles, alaturi de indeplinirea tuturor dorintelor. Atat in plan personal, cat si profesional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii