Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ungureanu „Magazinele de vise trebuie sa se inchida"

ro

09 Oct, 2009 03:10 2728 Marime text

ungureanu_1.jpgCasa de Cultură a Sindicatelor a găzduit, ieri, o conferinţă în cadrul căreia medici, psihologi şi elevi au dezbătut problema drogurilor uşoare, pe care, de anul acesta, le poate achiziţiona oricine, în mod legal, din aşa-zisele magazine de vise. Directorul instituţiei, în acelaşi timp şi coordonator teritorial al Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului, a declarat că astfel de centre ar trebui să fie închise.

„Drogurile nu te aşteaptă 30 - 40 de ani, aşa cum se întâmplă cu ţigările. Drogurile înseamnă moarte. Magazinele de vise ar trebui să fie închise. Noi, reprezentanţii CIADO, milităm pentru aprobarea unei hotărâri de Guvern pentru ca aceste magazine să fie închise", a declarat acesta.

ungureanu_2.jpgLiceenii prezenţi la dezbatere au avut şansa de a afla informaţii privind riscurile la care se expun consumând narcotice, fie ele considerate şi uşoare, şi li s-a dat şi dreptul de a-şi putea exprima punctul de vedere privind magazinele de vise. Acţiunea educativă, denumită „Drogurile uşoare - periculoase sau nu?", nu s-a desfăşurat doar în Constanţa, ci şi în toate centrele teritoriale din ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii