Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea a adus TUI-ul

ro

08 Oct, 2009 03:16 1185 Marime text

cap_6.jpgMinistrul Turismului a invitat conducerea grupului german TUI să vină în România pentru a pune bazele unei strategii de colaborare pe termen lung. Reprezentanţii acestuia au acceptat invitaţia şi vor fi prezenţi în România la începutul lunii noiembrie.

„Ministerul Turismului a semnat un acord cu TUI pentru revenirea celui mai mare tour-operator din lume pe piaţa românească, din 2010", se precizează în comunicatul remis de reprezentanţii ministerului. În luna noiembrie 2009, TUI Deutschland GmbH va tipări o broşură specială, dedicată integral României. Ea va fi distribuită în peste 10.000 de agenţii din Germania, va conţine 24 de pagini şi va fi editată în 120.000 de exemplare. „Contribuţia Ministerului Turismului pentru fiecare exemplar este de 83 de eurocenţi, inclusiv TVA, valoare care include creaţia, producţia şi distribuţia tipăriturii", spun reprezentanţii Ministerului Turismului.

elena_udrea_03.jpgAnul 2010 va fi un an important pentru turismul autohton. Anul viitor, ţara noastră va fi un punct turistic prezent în cataloagele tour-operatorilor germani Der Tour GmbH & Co KG, cu un tiraj de 350.000 exemplare, şi ale ITS / REWETOURISTIK GmbH, cu un tiraj de 2 milioane de exemplare. Cataloagele vor fi disponibile, de asemenea, în peste 10.000 de agenţii al celor doi tour-operatori.

Litoralul românesc reprezintă un punct forte în turismul autohton, iar măsurile pentru revigorarea lui au început să fie aplicate. Ministrul Elena Udrea a negociat deja cu Berlin operarea, începând cu anul 2010, a unei curse charter low-cost pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa.

{mos_ri:Elena Udrea,turism}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii