Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tot prin tribunale Nicoleta Moraru se judecă pentru bani cu Nicuşor Constantinescu

ro

09 Sep, 2010 00:56 4157 Marime text
cjc__nicoleta_si_monixa_sursa_foto_facebook.jpg

Nicoleta Moraru, ajunsă vedetă naţională după ce a reclamat la Poliţie că a fost lovită într-o altercaţie în trafic de către Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, face parte din lotul funcţionarilor angajaţi ai Consiliului Judeţean Constanţa care l-au dat în judecată pe Nicuşor Constantinescu în calitate de principal ordonator de credite al instituţiei.

Alături de Nicoleta Moraru, împotriva CJC s-au mai răsculat: Aurelian Arghir, director al Direcţiei de Turism şi fost purtător de cuvânt al PSD Constanţa, Monica Daniela Coroiu, cunoscută sub numele de Monixa Coroiu - fostă realizatoare şi prezentatoare de emisiuni la TV Neptun, Cristian Zgabercea - directorul Direcţiei de Cultură şi Marius Tărcatu. În ceea ce priveşte trecutul Nicoletei Moraru, precizăm că, potrivit unor surse neoficiale, dar bine informate, a lucrat în urmă cu mult timp la TV Neptun. Reamintim că Nicoleta Moraru i-a anunţat, în dimineaţa zilei de 3 septembrie, în jurul orei 08.50, pe lucrătorii Secţiei 3 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe o stradă din municipiu, a avut loc o altercaţie ca urmare a unei neînţelegeri cu un alt participant la trafic. 

Contactată telefonic, Nicoleta Moraru ne-a declarat: „Eu am reclamat un domn, despre care am aflat ulterior că este fratele preşedintelui Traian Băsescu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii