Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Mangalia functioneaza fara manager

ro

05 May, 2010 03:34 2115 Marime text

În mai puţin de două luni, pe 1 iulie, managementul Spitalului Municipal Mangalia va reveni, potrivit deciziei Guvernului, primăriei din localitate. Unitatea, cea mai mare din zona sudului litoralului, va intra astfel în mâinile Consiliului Local Mangalia, care va decide şi noua structură de conducere.

Se pare că această decizie a guvernanţilor stă şi la baza faptului că, nici până la ora actuală, un spital care asigură asistenţă medicală la peste 60.000 de locuitori ai zonei nu are un... manager! Prin demisia doctorului Augustin Teodor Munteanu, la începutul acestui an şi chiar şi după perioada de „graţie" a preavizului acestuia, Spitalul Municipal Mangalia este condus de directorul financiar contabil, Diana Popescu.

„Nu e o situaţie unică, nici măcar în judeţul nostru. Probabil cei de la minister au decis să nu mai facă niciun fel de numire până la punerea în vigoare a noii legi prin care spitalele vor trece la primării, când consiliile locale vor orgaiza concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de manager", ne-a declarat Constantin Dina, directorul DSP Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sictir 21 May, 2010 07:01 Greu de pus ,manageri competeni la spital...lupta este numai una politica , nicivorba profesionala...ha..ha.. cine a ajuns acum sa conduca interimar spitalul.. ceva nepoata de lui iorgus ori din clanul lui....Tusac tu ce faci, iar esti incalecat??