Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala Mihai Viteazul, premiul III la Concursul Made for Europe

ro

04 May, 2011 01:56 1873 Marime text
cap_1.jpgŞcoala cu clasele I - VIII Mihai Viteazul din Constanţa a participat la proiectul Comenius, derulat între anii 2008 -2010, în parteneriat cu şapte ţări europene

Mihai_Viteazu_2.jpg„Sub coordonarea profesorului Mariana Negrilă, echipa de proiect a participat la diverse evenimente referitoare la un stil de viaţă sănătos, formarea de relaţii sociale pozitive, precum şi implicarea în dimensiunea socio-culturală a comunităţii europene", a precizat consilierul de imagine a unităţii şcolare constănţene, Cristina Rădulescu.

La faza judeţeană ,,Made for Europe", Şcoala Mihai Viteazul a obţinut premiul I, drept care i-a permis participarea la etapa naţională, care a avut la Piatra Neamţ. Şcoala a fost reprezentată de eleva din clasa a VIII-a Ioana Capotă. Ea a prezentat ghidul de bune-practici Gymkhana, care poate fi utilizat de orice profesor la clasă sau în activităţi extracurriculare, deoarece prezintă modele pentru fiecare clasă din ciclul primar. La faza naţională de produse, Şcoala Mihai Viteazul a câştigat premiul III. „Etapa judeţeană a concursului Made for Europe a fost cireaşa de pe tort, un tort la care au muncit din greu cadrele didactice, elevii, părinţii, persoane care au pus suflet în ceea ce au făcut. Eu am însemnat doar un mic element în proces", a declarat eleva Ioana Capotă. „Premiile I la faza judeţeană şi III la faza naţională sunt o recunoaştere a meritelor elevilor, care sunt adevăraţi ambasadori ai şcolii românească în Europa", consilierul de imagine, Cristina Rădulescu. Concursul Naţional Made for Europe este competiţia produselor finale ale proiectelor finanţate prin programe comunitare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii