Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria cauta firma pentru cadastrul locuintelor ieftine

ro

29 Mar, 2010 03:32 1599 Marime text
cadastru_locuinte_-_cartierul_de_locuinte_ieftine_pentru_tineri.jpgDupă ce în urmă cu câteva zile, municipalitatea anunţa că vrea să achiziţioneze 18 lifturi pentru blocurile din primul cartier de locuinţe ieftine, autoritatea contractantă caută acum o firmă care să asigure serviciul de cadastru, dezmembrare, intabulare şi suportarea taxelor aferente acestui serviciu pentru primele opt blocuri

Primăria accelerează, de câteva săptămâni, demersurile pentru a preda tinerilor la termenul stabilit prin contract, primele locuinţe ieftine.

Potrivit anunţului de participare numărul 97044 din 26 martie, municipalitatea este dispusă să aloce pentru acest contract, societăţii care va îndeplini toate condiţiile impuse în caietul de sarcini, 313.506,8 de lei. Suma este alocată doar pentru opt blocuri, la care lucrările sunt avansate. Astfel, serviciul este solicitat pentru setul de două blocuri executate de SC Eucass SRL - BN5, BN6, de SC Argos SA - BN7, BN8, de SC ABC VAL SRL - BN12, BN13, şi de SC COMCM SA - BN14, BN15.

Cele opt blocuri au în total 46 de unităţi locative, din care 18 garsoniere/bloc şi 40 apartamente de două camere/bloc, respectiv un total de 144 garsoniere şi 320 de apartamente cu 2 camere.

Termenul limită de finalizare a serviciului este de 12 luni de la data atribuirii contractului, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 15 aprilie, şedinţa de deschidere a ofertelor având loc în aceeaşi zi, la ora 12.00, la sediul autorităţii contractante. Finanţarea contractului se va face de la bugetul local.

Firmele care îşi vor depune oferta trebuie să prezinte o garanţie de participare de 3.500 lei, alta de bună execuţie în cuantum de 5% din valoarea totală, fără TVA şi vor fi obligaţi să-şi menţină oferta valabilă 90 de zile.

În plus, ofertanţii trebuie să prezinte o listă cu principalele servicii prestate în ultimii trei ani, dar şi cu serviciile similare, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca aceştia din urmă sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. De asemenea, se vor prezenta certificate de autorizare pentru executarea de lucrări de specialitate în domeniul Cadastrului, Geodeziei şi Cartografiei, eliberate de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară plus informaţii referitoare la utilajele, instalaţiile, echipamentele tehnice de care dispune operatorul economic pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului de servicii.

De precizat că în urmă cu câteva zile, municipalitatea constănţeană îşi anunţase intenţia de a achiziţiona 18 ascensoare pentru blocurile din complexul de locuinţe pentru tineri „Baba Novac", licitaţia pentru cumpărarea acestora urmând a avea loc pe 5 mai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anemona 21 Jul, 2010 16:00 Cum doreste Primaria sa predea locuintele la termen cand termenul a expirat de pe data de 20.05.2010? Pe data de 20.05.2010 era termenul de finalizare a locuintelor. Poate au scris gresit si termenul este 20.05.2011?