Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertă bogată la Târgul Construct Romtherm 2012 Materiale de construcţii, uşi pentru garaje, sisteme de panouri solare, instalaţii şi pompe

ro

06 Sep, 2012 01:00 1689 Marime text
Romtherm.jpgTenis Club IDU Mamaia găzduieşte, timp de patru zile, între 6 şi 9 septembrie, târgul specializat de materiale de construcţii, decoraţiuni interioare, instalaţii şi energii neconvenţionale - Construct Romtherm. Evenimentul a lipsit în ultima perioadă din programul de târguri din zona Dobrogea.

Ediţia din acest an este organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa în parteneriat cu SC Congaz SA şi reuneşte 25 de firme din domeniu. Acestea vor expune pe o suprafaţă interioară şi exterioară de 700 mp. „Considerăm că organizarea unui asemenea eveniment expoziţional este necesară pentru ca antreprenorii din construcţii să poată veni în contact direct cu producătorii şi importatorii materialelor de construcţii, dar şi cu reprezentanţii firmelor din domeniul echipamentelor pentru energii regenerabile, care au oportunitatea să-şi prezinte noutăţile din domeniu", a precizat Mihai Daraban, preşedintele CCINA Constanţa.

În standurile expoziţionale ale târgului Construct Romtherm 2012 vor fi expuse materiale de construcţii, uşi pentru garaje, sisteme de panouri solare, echipamente şi servicii în domeniul instalaţiilor, echipamente şi aparataj electric, soluţii pentru climatizare, pompe de căldură. Vineri, 17 septembrie, începând cu ora 11.00, la Tenis Club IDU, CCINA, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România - APMCR, va organiza seminarul „Materiale şi soluţii pentru eficienţa energetică". În cadrul seminarului vor fi prezentate următoarele teme: „Materialele de construcţii din perspectiva dezvoltării durabile", „Programul naţional de reabilitare şi obţinerea de fonduri europene prin acest program", „Micii producători de energie şi schema de tarif fix".

„Având în vedere faptul că în anul 2011 au existat semne că piaţa de profil din România începe încet, dar sigur să iasă din criză, potrivit reprezentanţilor societăţilor de profil, noi sperăm ca următoarele ediţii să fie îmbogăţite prin oferte cât mai variate şi prin soluţii ecologice cât mai inovative: panouri cu infraroşu, sisteme de ventilaţie cu recuperare de căldură, încălzire în pardoseală, sisteme eoliene şi fotovoltaice, biocombustibil şi autoturisme electrice", a mai spus Mihai Daraban.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii