Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O mie de tone de alge, adunate intr-un week-end

ro

22 Jun, 2010 02:30 966 Marime text
În cele două zile de week-end, responsabilii cu strângerea deşeurilor de pe plajă din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral au colectat peste 1.000 de tone de deşeuri şi alge. Din acest total, doar 111 tone reprezentau deşeuri, restul de 975 de tone fiind alge, care ulterior au fost transportate la gropile ecologice.

De la începutul sezonului, de pe plajele litoralului Mării Negre a fost colectată o cantitate totală de 1.693 tone de alge. Reprezentanţii ABADL ţin să aducă la cunoştinţa turiştilor prezenţi pe litoral că aceste alge nu sunt dăunătoare sănătăţii, chiar dacă aduc disconfort.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANTON 22 Jun, 2010 10:00 LIPSA totala a inspectorilor care faceau control pina acuma se vede,numai cind apare un accident atuncea vin.Eucred ca totul se rezuma la spaga daca nu ar fi ar fi vazut acesti inspectori minusculi sau SPAGARI.O sa vedeti daca mai apare vreun accident cu acele scutere de apa cum apar toti sfinti de la institutii,care mai de care cu pareri.Deci mare atentie d-nii inspectori la nivelul SPAGII,ATENTIONARE LA CEL DE LA INSPECTORATUL AUTORITATI NAVALE CARE NU ARE LIMITE.