Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, la deschiderea Orăşelului Copiilor "De la Mazăre mai puţin, de la Dumnezeu mai mult" (video)

ro

07 Dec, 2010 00:00 1475 Marime text
mazare_orasel.jpgPrimarul Radu Mazăre a deschis ieri oficial Orăşelul Copiilor.

Chiar dacă sensul cuvântului deschidere, în contextul sărbătorilor de iarnă, este unul amplu, la Constanţa, inaugurarea orăşelului Copiilor a însemnat doar câteva cuvinte cu soi electoral transmise de primarul Radu Mazăre copiilor prezenţi în parcul de la Primărie şi îmbulzeala de la împărţirea câtorva saci de cadouri pe care primăria le-a pregătit copiilor. "Anul acesta, avem mai puţine beculeţe pentru că a trebuit să facem reduceri, dar am pregătit cadouri pentru cei mici. De la Mazăre mai puţin şi de la Dumnezeu mai mult", a susţinut primarul pe scenă în aplauzele copiilor. După cele câteva cuvinte, edilul a ieşit după scenă şi a împărţit copiilor, într-o dezordine totală, mai multe pachete cu dulciuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • weed 07 Dec, 2010 14:59 oare cati bani a cheltuit nicusor si CJC ca sa plimbe copii de la sate, in aquaparc, asta vara ?
  • Foarte bine 07 Dec, 2010 11:54 Nu cred ca beculetele de Craciun incalzesc pe cineva sau dau de mancare vreunei familii.Spiritul Craciunului se simte la fiecare acasa,in familie,mult mai frumos daca ai bani,asa ca lasati beculetele de afara ca sa aveti ce pune in casa pe masa mai bine.Foarte bine ai facut Radu Mazare,desi esti un escroc si tu care stie cum sa fraiereasca poporul cu televizorul...